Withoos Kunststof Techniek bouwt kunststof apparaten naar uw idee en specificaties. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van een maatwerk product van topkwaliteit!

Kunststof Apparatenbouw omvat vele aspecten van kunststofbewerkingen zoals frezen, lassen, draaien, en uiteindelijk de samenstelling van het product. Door vakkundigheid van onze lassers ontstaat er steeds weer topproduct.

Binnen de apparatenbouw werken wij voornamelijk met de kunststoffen HDPE, PP, en PVC. Door de grote bewerkingsmogelijkheden en chemische bestendigheid van deze kunststoffen zijn deze veelzijdig inzetbaar.

Wij maken onder andere de volgende producten:

Kunststof Opslagtanks

Opslagtanks in alle vormen en maten zijn mogelijk bij ons te laten fabriceren.

Gaswassers

Wij produceren gaswassers uit zowel HDPE als in PP

HDPE Vijvers

In onze eigen werkplaats produceren wij kunststof HDPE vijvers en zwembaden. De materiaalkeuze voor HDPE biedt een zeer sterke oplossing voor uw vijver. HDPE is slijtvast, makkelijk te verwerken en transporteren, en is bestand tegen vorst.

Doseerkasten

Doseerkasten worden, afhankelijk van een binnen- of buitenopstelling, uit HDPE of PP opgebouwd. Het te doseren medium bepaalt de materiaalkeuze voor het leidingwerk. Wij leveren kasten zowel volledig ingericht als ook enkel de kast waarin u zelf alles naar wens in kunt bouwen.

Lekbakken

Wij maken lekbakken op maat in onze werkplaats. Daarnaast is het ook mogelijk om op locatie een bestaande betonnen put of gehele ruimte te bekleden. Hierdoor creƫren wij voor u een volledig lekdichte omgeving.

Kunststof vet afscheiders

Wij kunnen afscheideers met elke gewenste inhoud en doorloopsnelheid voor u op maat produceren.

Pompputten

Pomp- en afsluiter putten produceren wij voor u in elke gewenste vorm en maat. Deze kunnen zowel boven als ondergronds geplaatst worden.