Bij Withoos Kunststoftechniek hebben wij een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van de verwerking van Kunststof Leidingwerk. Hierdoor zijn wij een juiste partner voor uw Kunststof Leidingsystemen.

Kunststof Leidingsystemen zijn zeer ruim toepasbaar, en dat biedt tal van mogelijkheden. Door de relatieve snelle verwerkingstijd en brede inzetbaarheid heeft een kunststof leidingsysteem al snel de voorkeur. De werkgebieden waar wij onze leidingsystemen toepassen zijn rijkelijk. Denk daarbij aan het volgende:

– Aan- en afvoerleiding voor watersystemen.
– Doseerleidingen voor chemie installaties.
– Afzuiging zuurkasten en laboratoria.
– Perslucht leidingen.
– Luchtbehandeling.

Wij zijn in staat het benodigde leidingwerk vanuit onze eigen werkplaats prefab op te leveren. Tijdens dit werk stellen wij hoge eisen aan materiaal en gereedschap. Bij gebruiken altijd de juiste machines voor het gewenste resultaat. Daarnaast zijn wij in staat om snel te schakelen. Hierdoor zijn wij naast het verzorgen van de prefab leidingsystemen ook in staat om alles op locatie te monteren, en tijdig aan te passen indien nodig.

Naast het aanleveren vanuit de werkplaats werken wij ook regelmatig volledig op locatie.
Wij kunnen het materiaal op locatie verzorgen, en voorzien in de juiste mobiele gereedschappen. Wanneer uw project niet (volledig) vooruit te plannen is bied dit een juiste oplossing.